Perjantaina jatkui Wisconsinin Green Bayssa USBC Queensin toinen karsintakilpailu, jossa ovat mukana suomalaisnaiset Eliisa Hiltunen, Peppi Konsteri ja Ani Juntunen. Kärkipaikalle nousi Shannon Pluhowsky, kuka voitti PWBA-kiertueen ensimmäisen kisan Minnesotassa toukokuun alussa.

Peppi ja Eliisa ovat vielä hyvin kisassa mukana, kun toinen viiden sarjan kilpailupäivä päättyi naisilla eilen. Ani sai nostettua sijoitustaan ylemmäksi, mutta vielä on vähän kirittävää. B-ryhmässä olevat Konsteri ja Juntunen keilasivat radoilla ensimmäisenä, Juntunen keilasi viiteen sarjaan yhteistuloksen 987 ja Konsteri puolestaan keilasi 1052. Hiltunen keilasi A-ryhmässä ja heitti toisen kilpailun tulokseksi 1066.

– Ekat kolme sarjaa oli oikeesti hyvin hallussa ja oli mahdollisuus paljon enempäänkin, mutta sitten neljäs ja viides sarja meni taas aivan seinille, niin jäi taas enemmän kirittävää huomiselle, kertoo Ani kisojen jälkeen.

– Onneksi tänään sentään keilasin koko ajan hyvin, niin jotain hyödyllistä edes siinä, kommentoi Ani lyhyesti.

– Seuraavaan peliin ei jäänyt mitään muuta kun parannettavaa, koska pitäisi edelleen päästä jatkoon ja olen paljon perässä, Ani kertoo mietteitään.

Kolmas ja viimeinen karsintakilpailu keilataan tänään klo 20 Suomen aikaan, jossa ensimmäisenä aloittaa A-ryhmä. B-ryhmä aloittaa kisat radoilla lauantai-sunnuntai välisenä yönä yhdeltä. Kilpailuja voi seurata BowlTV:n kanavalla ja live scoringista.

Aikaerosta johtuen Pepiltä ja Eliisalta ei tullut kommentteja.

Teksti: Bertta Hartikka

PWBA:n kilpailusivut