Nuorten MM- kilpailuiden parikilpailussa 16 parhaan joukkoon edenneet Tiiamari Laukkanen ja Stella Lökfors sekä Karo Hilokoski ja Rami Mukkula eivät onnistuneet Round Robinissa omissa lohkoissaan kahden parhaan joukkoon, jotka etenivät välieriin.

Suomen naisten joukkuekilpailu alkaa parikilpailun välierien jälkeen klo 10.30 Suomen aikaan. He keilaavat järjestyksessä radoilla: 22, 24, 13, 16 23, 27, 15, 20, 21 ja 12.

Stella ja Tiiamari taistelivat omassa pelissään hyvin loppuun saakka ja nousivat viimeisessä sarjassa kolmen muun parin kanssa tasoihin toiselle sijalle. Kaikki neljä joukkuetta voittivat seitsemästä pelistään neljä ja olivat 12 tasapisteessä. Tämä tarkoitti sitä, että Round Robinin jälkeen keilattiin yhden sarjan uusinta, jossa isoimman tuloksen tehnyt pari matkasi välieriin. Lohkon voitti 15 pistettä kerännyt ruotsalaispari Maja Engberg ja Nora Johansson.

Stellalla ja Tiiamarilla oli uusinnassa haasteita ja heidän tuloksensa oli 189. Yhdysvaltalaispari Annalise O’Bryant ja Katelyn Abigania olivat uusinnan selvästi vahvin pari varmistivat mitalin ja paikan välierissä tuloksella 258.

Rami Mukkula ja Karo Hilokoski aloittivat oman Round Robininsa naisten pelien jälkeen. Rami ja Karo pelasivat kovatasoisessa lohkossa, ja voittivat heti avausottelussaan Ruotsin Carl Eklundin ja Robin Ilhammarin.

Tämän jälkeen vastassa olivat näissä kisoissa loistavasti esiintyneet Paul Purps ja Max Lorenz, jotka voittivat Ramin ja Karon, minkä lisäksi saksalaispari voitti lopulta lohkon, voittivat kuusi peliä seitsemästä ja tekivät Eklundia ja Ilhammaria vastaan 300 pisteen sarjan.  Lohkosta toinen välieriin edennyt pari oli USA:n Jacob Bockstie ja Brandon Bohn.

Rami ja Karo lopettivat päivän hyvään sarjaan 244 ja voittoon korealaisparista. Suomalaisparille seitsemästä ottelusta kolme voittoa ja 9 pisteellä jaettu neljäs sija neljän muun joukkueen kanssa, joten paljon pelattiin ristiin myös tässä lohkossa.

Stella ja Tiiamari ovat pian parikilpailun pelien päättymisen jälkeen jälleen radoilla, kuten myös koko Suomen naisten joukkue, kun joukkuekilpailun karsinta alkaa. Peppi Konsteri, Stella Lökfors, Mila Nevalainen ja Tiiamari Laukkanen pelaavat kymmenen sarjaa bakerina klo 10.30 alkaen.