Senioreiden mestaruussarjan toinen kierros Varkaudessa oli Helsingin GB:n heiniä.

Helsingin GB suoriutui parhaiten Varkaudessa olleesta vaikeasta ratahoidosta. Helsinkiläiset voittivat päivän seitsemästä pelistään kuusi ja olivat ainoita, jotka ylsivät parivauhtiin.

Jo ennakkoon tiedettiin, että senioreiden mestaruussarjan toisesta kierroksesta Varkaudessa tulee tuloksiltaan matala, sillä ratahoito näytti paperilla jo sen verran haastavalta.

Päivän aikana ei tuloksilla mässäilty ja koko päivän kolmemiehistulos oli kotijoukkue Varkauden Mainareiden tekemä 675.

Päivän joukkueen tittelin otti Helsingin GB, jonka vahvuus oli tasaisuus. GB koki päivän ainoan tappion toisessa ottelussa Mainareille luvuin 578-655. Kyseisen sarjan 578 oli GB:n päivän heikoin noteeraus ja muut pelit olivat joko vähän yli tai vähän alle 600:n. Tämä riitti kirkkaasti päivän parhaan joukkueen titteliin, sillä eroa päivän toiseksi parhaaseen joukkueeseen Mainareihin kertyi 236 pistettä. GB:n sarjajohto on nyt siis 236 pistettä, sillä ensimmäisen kierroksen jälkeen nämä joukkueet olivat pisteelleen tasapisteissä.

GB:n joukkueenjohtaja Teemu Raatikaisella oli näkemys, miksi he olivat päivän parhaita.
-Alhaisella tulostasolla paikkaamisen merkitys kasvaa ja tänään se sujui meiltä parhaiten, Teemu sanoi.

Rataolosuhde oli vaikeampi kuin aikoihin mestaruussarjassa ja samoilla linjoilla oli myös Raatikainen.
-Tänään tuli kyllä todella huonoja sarjoja monelle ja eihän tuo pelaaminen hauskaa ollut, mutta joka kelillä se paras kuitenkin löytyy, hän totesi.

Mainarit voittivat päivän aikana viisi ottelua, pelasivat tasan Helsingin Jyrän kanssa ja hävisivät neljännessä ottelussa Porin XO:lle. Kolmanneksi parasta vauhtia piti Tampereen TKK, joka voitti viisi ja hävisi kaksi ottelua.

Kahden kierroksen jälkeen GB:n ja Mainareiden takana tulevat XO ja TKK. Viidentenä on Jyrä. Sarjan peräpäässä erot alkavat jo kasvaa, sillä sijalta kuusi löytyvä Kokkolan CPS on jäänyt GB:stä jo 1433 pistettä ja Tapiolan Patteri ja Helsingin Boltsi-72 yli 1500 pistettä, joten heillä keilat saavat alkaa pikkuhiljaa kaatua, jos he mielivät tämän kauden mitalipeleihin. Runkosarjaa on tosin keilattu vasta kaksi kierrosta viidestä, joten aikaa on.

Varkaudessa henkilökohtaisissa tuloksissa paras oli XO:n Ari Halme 216,3 pisteen keskiarvolla. Parivauhtiin ylsi päivän aikana seitsemän keilaajaa kaikkiaan 29:stä.

Seuraava kierros keilataan 28.11.2020 Porissa.

Myös S1 ja S2 sarjaa keilattiin lauantain aikana eri puolilla Suomea. Sarjajohdossa S1-sarjassa ovat Hämeenlinnan Juvel-Team, Kouvolan All Stars, Euran GS ja Helsingin Tornados. S2-sarjoissa kärjessä keilaavat Kuusankosken IKE, Oulun OLS, Turun TuWe2, Someron SomKe ja Helsingin Boltsi-72:n kakkosjoukkue.