Brunswick Madrid Challengen paras suomalainen oli Essi Pakarinen, joka ainoana eteni kolmanteen finaalivaiheeseen asti. Loppukilpailussa olivat mukana myös Niko Oksanen ja Juho Rissanen, mutta he jäivät finaalin ensimmäiseen vaiheeseen.

Kilpailun voittoon keilasi Espanjan Jesus Briceño, joka voitti loppuottelussa Ranskan Mike Bartairen lukemin 245-237. Bartairella oli vielä mahdollisuus ottaa voitto kymppiruudussa, mutta hän ei saanut paikattua ensimmäisellä heitolla pystyyn jäänyttä keilaa. Kolmanneksi sijoittunut Alvin Kvarnström on kotoisin Ahvenanmaalta ja hänellä on kaksoiskansalaisuus, mutta on valinnut edustaa Ruotsia kansainvälisissä kilpailuissa. Kvarnström koki tappion Briceñolle semifinaalissa 205-237.

Pakarinen keilasi hyvän päivän. Hän aloitti loppukilpailun toisesta vaiheesta, jossa keilasi neljään sarjaan 982. Tuolla tuloksella Pakarinen eteni jatkoon toisen finaalivaiheen kärkipaikalta. Kolmanteen vaiheeseen pisteet kuitenkin nollattiin ja peli muuttui karsinnan kahdeksan parhaan tultua mukaan. Pakarinen sai tulosta enää 818 ja sillä hän jäi kilpailussa sijalle 13, kun kahdeksan parasta eteni neljänteen vaiheeseen.

-Finaalissa tokassa vaiheessa oli vähemmän vasureilla kulutusta, joten sain pidettyä hyvän reaktion onnistuneilla muutoksilla, mutta kolmosvaiheessa vasemmalla oli enemmän kulutusta. Vaikea oli haastaa noita kaksikätisiä vasureita, Pakarinen kommentoi finaalipäivän kulkua.

Niko Oksasen tulos kesti finalistien listalla, kun hän oli karsinnan 27. tuloksellaan 1342. Ensimmäisessä finaalivaiheessa parasta virettä ei kuitenkaan löytynyt ja tuloksella 806 Oksanen jäi 22 pisteen päähän jatkopaikasta. Myös Juho Rissanen kaivoi tiensä desperadosta loppukilpailuun heittämällä sarjan 245. Myös hänellä jäi paras osaaminen näyttämättä, kun tulos ensimmäisessä finaalivaiheessa oli 808, vain kaksi pistettä Oksasta parempi. Jatkopaikkaan vaadittu pistemäärä oli 828.

Karsinnan voiton otti Espanjan Michael Piccari ja parhaan naisen rahan vei Pakarinen, kun hän ainoana naisena selviytyi loppukilpailuun. Karsintaraja oli lopulta Marcel Sassin 1341. Osku Palermaa jäi karsinnassa sijalle 38 tuloksella 1315 ja vain 26 pistettä loppukilpailupaikasta. Myös desperadossa Palermaa oli lähellä sarjallaan 229.

Euroopan kiertue jatkuu San Marinossa keilattavalla Storm San Marino Openilla ja se huipentuu finaalipeleihin viikon päästä sunnuntaina.