Tulevaisuuden ryhmän joukkueen kisamatkan sunnuntai jatkui single- ja masterspeleillä.

Tytöillä single sujui melko ailahtelevasti. Erityisesti paikkopelissä oli hankaluuksia, tosin sitä oli myös Ruotsin tytöillä. Singlen tilanne oli koko ajan hyvin tasainen, mutta kahdessa viimeisessä sarjassa Ruotsin tytöt löysivät tarvittavat tuplat ja veivät singlessä neljä ensimmäistä sijaa. All eventsissä Neea Pöllänen putosi niukasti ulos mitaleilta ollen neljäs mutta pääsi siis neljäntenä Masters-finaaleihin.

Suomalaisten singlen tulokset:
Roosa Kivioja 1012
Anni Javanainen 1007
Neea Pöllänen 1004
Lila Ahlfors 921

Myös pojilla single-peli ailahteli Luukas Luostarista lukuun ottamatta, joka tsemppasi hienosti singlen hopealle tuloksella 1311. Pojillakin tuloksenteko kariutui valitettavan usein helppoihin tyhjiin. Hienolla pelillään Luukas nousi myös All eventsin pronssille ja pääsi Masters-semifinaaliin. Santtu Kaarlela pysyi ajoittaisista vaikeuksista huolimatta all eventsin mitaleilla voittaen hopeaa.

Suomalaisten single-tulokset:
Luukas Luostarinen 1311
Santtu Kaarlela 1205
Kasper Koivunen 1070
Joel Vesanen 1051

Master-finaaleihin pääsi All eventsin neljä parasta. Poikien välierässä Luukas ja Santtu pelasivat vastakkain, lopputuloksena Santun voitto 179-161. Loppuottelussa Santtu sai vastaansa Ruotsin Kevin Vöck Anderssonin. Kevin keilasi vakuuttavasti 257 Santun tehdessä 190 eli Santulle hopeaa.

Tyttöjen Mastersissa Neea voitti ensin välierässä Doris Lundstenin 190-166 ja finaalissa Nicole Brandinin 206-161 eli Neealle Mastersin kultaa!

Mitalipisteytyksen perusteella jaetun Country Trophyn voitti Ruotsi pistein 43-26.

Ruotsin keilailuliiton ja Eskilstunan keilahallin kisajärjestelyt sujuivat erinomaisesti ja hotellin sijainti keilahallin naapurikorttelissa helpotti liikkumista. Kilpailu oli jälleen erittäin hyvä kokemus Suomen tuleville tähdille ja se osoitti jälleen paikkopelin tärkeyden. Pelkästään paikkaamalla et välttämättä voita mutta jos et paikkaa, et varmastikaan voita. Siispä kaikki juniorit ja vähän vanhemmatkin: muistakaa myös paikkotreenit!