Viikon kestänyt Torrevieja Open kilpailu huipentui eilen sunnuntaina Ozone Bowlingissa kahdeksan pelaajan round robiniin. Voiton vei Espanjan Michael Piccari.

Kilpailun karsinnasta loppukilpailuun pääsi yhteensä 32 pelaajaa. Suomalaisista loppukilpailuun pääsi Samu Kiiski, Reija Lundén, Tommi Markkanen, Nooa Vilokkinen ja Markus Lahti. Vilokkinen teki jo karsinnassa upeaa tulosta, kun hän heitti toiseen sarjaan 300 pistettä ja sai tulokseksi 1474, sillä hän oli karsinnan tuloksissa toinen. Myös Markus ja Teemu Asplund heittivät kisassa 300 pisteen sarjat.

Finaalin ensimmäisessä vaiheessa keilattiin neljä sarjaa jonka jälkeen 16 parasta saivat jatkaa toiseen vaiheeseen. Suomalaisista Markus, Nooa ja Tommi jatkoivat toiseen vaiheeseen, Kiiski ja Lundén jäivät rajan ulkopuolelle.

Toisessa vaiheessa suomalaiset jatkoivat peliään upeasti jälleen neljällä sarjalla. Markus ja Nooa pääsivät jatkamaan pelejä viimeiseen vaiheeseen, Markkanen jäi valitettavasti rajan ulkopuolelle 19:sta pisteellä ja oli toisen vaiheen kymmenes.

Viimeisessä vaiheessa kahdeksan pelaajaa keilasivat seitsemän sarjan round robin pelit. Round robinissa kolmen sarjan jälkeen Markus oli piikissä, mutta sen jälkeen tuli kolme tappiota kun vastustajat heittivät yli 270 pisteen sarjoja. Viimeisessä sarjassa Markus varmisti itsellensä 3. sijan ja Nooa nousi tappiosta huolimatta hienosti viidennelle sijalle.

Samalla viikolla seniorikisan puolella myös Mika Oksanen teki 300 pisteen sarjan.