USBC Super Senior Classic kisa on päättynyt Las Vegasissa. Voiton nappasi itselleen Jack Jurek. Loppuottelussa Jurek voitti Chris Warrenin 299-220.

Sunnuntain viimeinen kisapäivä alkoi ensin ryhmäporraspeleillä, johon selviytyivät 12 keilaajaa. Sen jälkeen alkoivat neljän parhaan keilaajan porraspelien TV-finaalilähetys. Finaaliin etenivät Jack Jurek, Skip Pavone, Lennie Boresch ja Chris Warren.

Ensimmäisenä porraspelissä kisasivat Warren ja Boresch. Kilpailu oli selkeästi tasainen loppuun asti, kun Warren voitti Boreschin 214-213. Seuraavaksi Warren sai vastaansa Pavonen. Siinäkin kisa oli myös tasaista, kun Warren voitti Pavonen 221-215. Loppuottelussa Warren ja Jurek kisasivat vastakkain. Jurek oli koko kisan ajan ylivoimainen, kun hän voitti Warrenin lukemin 299-220.

Valitettavasti Teemu ei edennyt ryhmäporraspeleihin ja sijoittui lopulta sijalle 35. Timon lopullinen sijoitus oli 132:n.

Tänään alkaa USBC Senior Masters kisa, joka pelataan myös Las Vegasissa Sam’s Townin keilahallissa. Teemu ja Timo ovat osallistumassa kisaan ja heidän joukkoonsa liittyy Mika Koivuniemi. Viralliset harjoitukset alkavat tänään iltakymmeneltä Suomen aikaa (klo 10 paikallista). Ensimmäinen kisapäivä alkaa tiistaina aamukahdeksalta paikallista aikaa (klo 18 Suomen aikaa). Kisassa pelaajat on jaettu kolmeen ryhmään. A-ryhmässä keilaa Timo Raatikainen, B-ryhmässä Teemu Raatikainen ja C-ryhmässä Mika Koivuniemi.

Uutisointi jatkuu keskiviikosta eteenpäin.