Torstaina saatiin päätökseen PWBA Tour Championship Weekin ensimmäinen kisa Greater Detroit Open. Kilpailun voitti Singaporen Hui Fen New ja lisäksi New kuittasi itselleen 10 000 dollarin palkintorahat.

Torstaina 12 parasta keilaajaa keilasivat ensin kaksi kertaa kuuden sarjan round robin pelit. 12 sarjan jälkeen jatkoon pääsivät viisi parasta keilaaja pudotuspelien finaaleihin. Peppi Konsteri ei valitettavasti päässyt keskiviikon karsintakisojen jälkeen 12 parhaan joukkoon ja Pepin sijoitus oli 55:s.

Loppuottelussa New sai vastaansa tiimikaverinsa Cherie Tanin. New ja Tan aloittivat ottelun hyvin ja tasaisesti heittämällä kaatoja ja paikkoja ennen kuin Tan teki viidenteen ruutuun reiän millä New sai etumatkaa ja jatkoi puhtaasti koko ottelun ajan. Kesken ottelun New vaihtoi myös palloa mikä auttoi häntä, koska sai tehtyä kymppi ruutuun kolme kaatoa ja voitti ottelun niukoin lukemin 212-206. Tanille siis toinen sija ja Newille voitto uran toisesta PWBA-tittelistä. Viimeksi New voitti vuonna 2016 PWBA Tour Championship major-tittelin.

Pudotuspelien muita pelaajia olivat Ashly Galante, Crystal Elliott ja Bryanna Cote. Galante sijoittui neljänneksi, Elliott viidenneksi ja Cote kolmanneksi.

Tänään alkaa Championship Weekin toinen kisa PWBA Pepsi Open. Kilpailu keilataan samalla formaatilla mitä keilattiin Detroit Openissa. Ensimmäinen kuuden sarjan karsintaosio keilataan klo 17 Suomen aikaan ja toinen kuusi sarjaa keilataan keskiyöllä Suomen aikaan. Kisassa nähdään myös mukana Peppi Konsteri.