EBT:n osakilpailu Norwegian Open by Storm kisa alkoi viime viikon lauantaina Oslon lähellä Hönefossissa. Aikaisemmin uutisoimme ettei suomalaisia osallistu kisaan, mutta nyt sinne ovat menneet kolme suomalaista pelaajaa.

Eilen torstaina Norjan EBT-kisaan matkustivat kolme suomalaispelaajaa: Essi Pakarinen, Niko Oksanen ja Luukas Väänänen. Pelaajat olivat päättäneet extemporesti lähteä pelaamaan turnausta ja pääsivätkin eilen aloittamaan radoilla ensimmäiset kisansa.

Väänänen aloitti eilen ensimmäiset kaksi peliänsä klo 14 ja klo 18. Luukas aloitti ekan pelinsä upeasti, kun hän sai viidenteen sarjaansa heitettyä 300-pisteen sarjan. Tuloksella 1297 hän oli kokonaistuloksissa 13.  Eilisessä iltaerässä Luukas paransi tulostaan 1413 pisteeseen ja on nyt kolmantena, kun kahdeksan parasta selviytyy suoraan finaalin viidenteen vaiheeseen.

Niko ja Essi liittyivät myös Luukaksen seuraan iltaerässä. Niko pelasi myös eilen hyvän pelin ja sai tulokseksi 1379 ja on sillä nyt seitsemäntenä. Essi puolestaan etsi vielä pelilinjoja ekassa pelissä ja pelasi tuloksen 1161.

Essi ja Niko aloittavat tänään seuraavat pelinsä klo 14 alkaen. Kisoja voi seurata osoitteesta www.lanetalk.tv, sieltä näkee pelit veloituksetta livenä, kun vain tekee tunnukset ja kirjautuu sisään.

 

Kilpailun sivuille

Lanetalk-sivusto

 

Teksti: Bertta Hartikka

Kuva: Janne Murto