Euroopan kiertueen osakilpailu Norwegian Open by Storm keilataan Oslon lähellä Hönefossissa huomenna lauantaina. Turnaus on EBT:n pronssitason kilpailu, jonka voittaja lunastaa itselleen 50.000 norjan kruunua.

Kilpailussa keilataan kuuden sarjan karsintakisat. Karsintojen jälkeen pelataan heti finaalit, tällä kertaa semifinaaleja ei pelata. Finaalin ykkösvaiheeseen pääsee karsinnan sijoilta 29-40, kaksi parasta eristä 1-8, kaksi parasta naista, junioria ja senioria (50+) sekä kaksi parasta niin viidennen kuin kuudennen sarjan turbosta. Toiseen vaiheeseen pääsee sijoilta 25-28, kolmanteen sijoilta 17-24, neljänteen sijoilta 9-16 ja viidenteen 1-8. Loppukilpailijoita on yhteensä 52.

Finaalivaiheiden jälkeen pelataan vielä viiden parhaan pelaajan pudotuspelit. Se kuka on sijoittunut viidenneksi kohtaa neljänneksi sijoittuneen pelaajan, voittaja kohtaa kolmanneksi sijoittuneen ja niin edelleen. Pudotuspeleissä pelataan yhteensä neljä sarjaa. Finaalivaiheet ja pudotuspelit pelataan sunnuntaina 15.9, jonka jälkeen selviää kilpailun voittaja.

Suomalaisia ei ole mukana tässä kilpailussa.

 

Kilpailun sivuille

Online scoring

 

Teksti: Bertta Hartikka