PWBA-kiertue saatiin eilen päätökseen PWBA Tour Championship kisalla. Kilpailun voitti Malesian Li Jane Sin. Sin kuittasi itselleen huimat 50 000 dollarin palkintorahat. Tämä oli Sinille toinen major-titteli ja neljäs PWBA-titteli urallaan.

Michiganin Thunderbowl Lanes keilahallissa keilattiin eilen viiden parhaan keilaajan pudotuspelien finaalit. Finaaliin oli selvinneet Li Jane Sinin lisäksi myös Jordan Richard, Stefanie Johnson, Hui Fen New ja Missy Parkin.

Sin sai loppuottelussa vastaansa Jordan Richardin. Ottelu alkoi tasaisesti molemmilla viidenteen ruutuun asti, kun Sinille jäi neljä-kutos reikä. Richard ei pystynyt täysin tarttumaan tilaisuuteensa saadakseen kaatoa, kun hänelle tuli puolestaan kaksi-neljä-kuusi-seiska-kymppi reikä. Muutamat ruudut oli vielä molemmilla edessä ennen kuin päästiin viimeiseen ruutuun.

Jordan onnistui saamaan kymppiruutuun kaadon, mutta seuraava yritys ei onnistunut kun tuli seiska-kymppi reikä. Kymppikeilan hän sai paikattua ja tulosta tuli 209. Li Jane tarvitsi voittoon enää tuplan ja kuusi keilaa. Hän onnistui heittämään kymppiruutuun triplan ja voitti ottelun lukemin 209-215.

Ottelun jälkeen Sin palkittiin myös PWBA Player of the Year -palkinnolla ja samalla hänestä tuli myös ensimmäinen kansainvälinen keilaaja PWBA-historiassa kuka on saanut kyseisen palkinnon.