Lauantaina päättyi PWBA Tour Championship Weekin toinen kisa PWBA Pepsi Open. Kilpailun voitti Jillian Martin. Tittelin lisäksi Martin voitti kisasta 10 000 dollarin palkintorahat.

Lauantaina keilattiin samalla formaatilla mitä torstain kisoissa keilattiin. 12 parasta keilaajaa keilasivat ensin kaksi kertaa kuuden sarjan round robin pelit. Sarjojen jälkeen jatkoon pääsivät viisi parasta keilaajaa pudotuspelien finaaleihin. Peppi Konsteri pääsi perjantain karsintakisojen jälkeen 12 parhaan joukkoon, mutta ei valitettavasti päässyt jatkamaan pudotuspeleihin asti. Konsterin sijoitus oli 10:s.

Loppuottelussa Martin sai vastaansa Stephanie Zavalan. Martin aloitti ottelun hienosti kuuden kaadon jonolla jonka jälkeen jäi kymppikeila pystyyn. Zavalalla puolestaan oli jo ottelun alussa kaksi reikää ja jäi nopeasti jälkeen neljän ruudun aikana. Zavala sai seiska ruutuun kolmannen reikänsä eikä hänellä ollut enää mitään mahdollisuuksia voittoon. Martinin kymppikeilan jälkeen hän onnistui saamaan viiden kaadon jonon ja ottelu päättyi lukemin 279-162.

Muita pelaajia pudotuspeleissä olivat Melanie McDaniel, Bryanna Cote ja Jordan Richard. McDaniel sijoittui neljänneksi, Cote viidenneksi ja Richard kolmanneksi.

Championship Weekin kolmas ja viimeinen kisa PWBA Tour Championship kisa alkaa tänään. Ensin keilataan viralliset harjoitukset klo 16 Suomen aikaan. Harjoituksien jälkeen keilataan ensimmäinen kahdeksan sarjan round robin peli keskiyöllä Suomen aikaan. Konsteria ei nähdä mukana kisassa.