Lopulta kuusi suomalaista lunasti paikkansa Brunswick Euro Challengen loppukilpailuun. Joonas Jehkisen, Jesse Kallion ja Niko Oksasen seuraksi liittyivät viimeisenä karsintapäivänä finaalituloksen tehneet Jarno Lahti, Teemu Putkisto ja Osku Palermaa.

Lahti ja Putkisto onnistuivat lauantain ensimmäisessä erässä. Lahti keilasi tuloksen 1435 ja Putkisto 1386. Lahden tulos oli jo tuossa vaiheessa varma, mutta Putkisto sai jännittää iltaan asti. Viimeisessä erässä Osku Palermaa sai oman pelinsä kulkemaan ja keilasi tuloksen 1433.

Putkiston tulos riitti lopulta, hänen sijoituksensa karsinnassa oli 48:s. Lopullinen tulosraja 50 parhaan joukkoon oli 1380. Juho Rissanen jäi siitä harmittavasti yhden pisteen päähän, kun hän viimeisessä erässä keilasi 1379. Desperadosta ei suomalaisia tällä kertaa jatkoon yltänyt. Karsinnan voittotuloksen 1523 keilasi Australian Sam Cooley, takapokalla ilman peukaloa.

Finaalin ensimmäinen vaihe on saatu pelattua ja kolme suomalaista jatkaa pelejään 12.15 Suomen aikaa alkavaan toiseen vaiheeseen. Kun 52 pelaajaa keilasi 16:sta jatkopaikasta, oli selvää, että isoa tulosta tarvitaan. Suomalaisista Kallio keilasi terävimmin ensimmäisen vaiheen neljännelle sijalle tuloksella 1219. Palermaa kokosi pisteet 1185 ja otti sijan seitsemän. Putkisto teki hienon loppukirin keilaamalla viimeiseen sarjaan 299 ja nosti itsensä 15:lle sijalle tuloksella 1143. Viimeisen jatkopaikan otti hollantilainen Mathijs Beverdam lukemalla 1136.

Seuraavan vaiheeseen tulevat mukaan karsinnan 12 parasta ja 28 keilaajaa pelaa viisi sarjaa. Siitä kahdeksan parasta etenee round robin -peleihin.

Jehkisen, Lahden ja Oksasen pelit loppuivat tällä kertaa ensimmäiseen vaiheeseen. Heidän lopulliset sijoituksena kilpailussa olivat: Jehkinen 32:n, Oksanen 38:s ja Lahti 40:s.