Mika Koivuniemi sijoittui toiseksi PBA50 Bud Moore Players Championship -turnauksessa. Viime yönä pelattuihin pudotuspeleihin Koivuniemi lähti ykköstilalta ja sai odotella vastustajaa kolmen edeltävän ottelun ajan. John Janawicz oli kuitenkin niukasti parempi loppuottelussa lukemin 195-182.

Koivuniemi aloitti loppuottelun tyhjällä, mutta teki sen perään kaksi kaatoa, paikon ja jälleen tuplan. Janawicz aloitti kaadolla, kahdella paikolla ja tuplalla. Peli säilyi hyvin jännittävänä. Kuudenteen ruutuun Janawicz teki virheen jättämällä ison reiän, eikä ottanut siitä yhtään keilaa pois. Lopulta Janawicz ei saanut kaatoa ennen kymppiruutua, mutta teki kympin umpeen. Tulokseksi 195. Koivuniemi teki tuplan perään paikon, kaadon ja jätti yhdeksänteen ruutuun ison reiän. Ei paikkoa. Kymppiruudussa hänellä oli vielä mahdollisuus voittoon tuplalla, mutta ensimmäinen heitto meni paksuksi ja jätti keilat 3, 6 ja 10, samat kuin ensimmäisessä ruudussa.

-Hyvä karsinta ja todella tyytyväinen, että pääsin ykkössijoitetuksi. Joka alkuerä oli hieman erilainen, kuten näissä aina on. Matsipelit pelasin tosi hyvin, muutama virhe kymppiruuduissa, joten ihan niin montaa voittoa ei tullut, kuin olisi pitänyt. Pelasin kuitenkin parhaalla keskiarvolla koko kisan, niin tuntui, että ansaitsin olla ykkössijalla, Koivuniemi summaili kilpailun kulkua.

-Finaalimatsi oli siis kisan sponsorin kotona olevassa kahden radan hallissa, joten kaikki tiesi sen olevan erilaista. Heitin täysin eri tavalla, kuin koko viikkona, mutta tein liikaa huonoja heittoja. Oli vielä mahkut vikassa ruudussa, mutta heitin huonon heiton ja kisa oli siinä, Koivuniemi kertoi loppuottelusta ja jatkoi: -Toivotaan, että seuraavat kisat pelaan samalla tasolla ja pystyn viemään loppuun asti.

Janawicz lähti pudotuksiin kolmannelta sijalta ja voitti ensin Liz Johnsonin 233-205 ja sen jälkeen Chris Barnesin 269-173. Johnson voitti ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Jon Rakoskin 257-245.

PBA50 kiertue jatkuu ensi viikolla Word Series of Bowlingilla. Ensimmäinen kilpailu PBA Ballard Championship käynnistyy maanantaina. Koivuniemi on siellä mukana.