Nuorten MM-kilpailuiden sekajoukkuekilpailun karsinta on pelattu ja molemmat Suomen joukkueet etenivät värikkäiden vaiheiden jälkeen 16 parhaan jatkopeleihin!

Jatkopelit alkavat klo 10.30 Suomen aikaan eri lohkoissa. Kaksi parasta joukkuetta molemmista lohkoista menevät välieriin.

Mixed Teamin karsinnan tulokset 

16 parhaan jatkopelien tulosseuranta ja lohkojako

Ensimmäisessä erässä pelanneet Mila Nevalainen, Stella Lökfors, Rami Mukkula ja Karo Hilokoski tekivät radoilla hyvää työtä, mutta kolmen viimeisen sarjan heikommat tulokset pudottivat heidän kokonaistulostaan. Kymmeneen sarjaan nelikko keilasi 2026 pistettä ja jo tässä vaiheessa oli nähtävissä, että tulos tulee olemaan ainakin lähellä karsintarajaa, joten Suomen ensimmäinen joukkue jäi jännittämään toisen erän tuloksia.

Suomen toinen joukkue Peppi Konsteri, Tiiamari Laukkanen, Luukas Väänänen ja Markus Lahti sen sijaan tykittivät heti avaussarjaan 279 pistettä. Kolmen sarjan jälkeen heillä oli kasassa 711 pistettä ja kuuden sarjan jälkeen 1387. Pitkään tulosten kärjessä olleen joukkueen tahti hidastui loppua kohden hieman, mutta hieno kymmenen sarjan tulos 2155 ja karsinnan neljäs sija. He pelaavat jatkopeleissä lohkossa A

Vasta viimeisen sarjan päätteeksi varmistui myös, että ensimmäisessä erässä keilanneen Karon, Ramin, Stellan ja Milan tulos riitti karsinnan 15. sijaan. Jatkopeleissä he keilaavat lohkossa B.

Molemmat Suomen joukkueet pelaavat round robinissa seitsemän sarjaa. Pelkästään raskaat pisteet ratkaisevat: voitosta saa kolme pistettä ja tasapelistä yhden.

Lohkoista kaksi parasta sekajoukkuetta etenevät välieriin.

 

Tulokset 

Nuorten MM-kilpailuiden aikataulut: Pe-Su | Ma-To 

Rataolosuhde 

Kotisivut 

Livestream