Stella Lökfors ja Tiiamari Laukkanen keilasivat lauantain vastaisena yönä Suomen aikaan nuorten MM-kilpailuiden parikilpailun jälkimmäisessä karsintaerässä itsensä 16 parhaan joukkoon. Suomalaiskaksikko sai taistella jatkopaikasta, mutta pelasi viimeisen sarjan loppuun saakka hienosti. Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen jäivät kuudella pisteellä karsintarajasta 18. sijalle. 

Stella ja Tiiamari ylsivät karsinnassa 14. sijalle kymmenen sarjan tuloksella 1910. Viimeisessä sarjassa Stella teki ysiruutuun tärkeän kaadon ja perään Tiiamari varmisti jatkopaikan tekemällä kaadon kymppiruudun alkuun. 17. sijaan eroa tytöillä jäi lopulta vain 13 pistettä.

– Kyllähän siinä sai jännittää päästäänkö jatkoon, eikä sitä helpoksi tehty itsellemme, mutta sisällä ollaan ja ihan hyvä fiilis. Huomenna lähdetään jatkopeleihin taistelemaan ja katsotaan, mihin se riittää. Tiiamari sanoi erän jälkeen.

– Jatkopeleihin pääseminen oli tässä tavoite ja huomenna uudella energialla lähdetään pelaamaan. Laitetaan huomenna vielä enemmän peliin, Stella komppaa.

Näin ollen Suomen joukkue pelaa sekä miehissä että naisissa parikilpailun jatkopeleissä, kun aikaisemmin eilen Rami Mukkula ja Karo Hilokoski tekivät jatkopeleihin riittävän tuloksen. Tänään vielä klo 11.00 Suomen aikaan Luukas Väänänen ja Markus Lahti pelaavat miesten viimeisessä karsintaerässä.

Peppi Konsterin ja Mila Nevalaisen eilinen tulos 1893 ei valitettavasti aivan riittänyt jatkoon. He sijoittuivat 18. vain kuuden pisteen erolla karsintarajasta.

Seuraavaksi jännitetään klo 11.00 Luukaksen ja Markuksen otteita radoilla 24, 26, 13, 16, 23, 27, 10, 18, 19 ja 25. Pojat pelaavat miesten karsinnan kolmannessa ja samalla viimeisessä erässä. Tänään ehdittiin pelata myös miesten toinen karsintaerä, jossa suomalaisia ei pelannut. Ennen viimeistä erää Karo Hilokoski ja Rami Mukkula ovat viidennellä sijalla.

Livestream

Tulokset 

Nuorten MM-kilpailuiden aikataulut: Pe-Su |Ma-To 

Rataolosuhde 

Kotisivut