Keilaajattaret on Touria ei tällä kaudella järjestetä edelliskausien tapaan. Rookies on Tourin hallitus päätti lopettaa kokonaan.

Suunnitelmissa on järjestää Keilaajattarille kauden aikana 3-4 yksittäistä osakilpailua, mikäli saamme sponsoreita mukaan kattamaan kustannuksia. Alustavasti mukana on Helsingin Strikersin kilpailu syyskuussa ja Turun TPS:n kilpailu syys-lokakuussa. Näistä lisää elokuussa, pysykää kuulolla.

Haemme vielä yhtä osakilpailua loppuvuoteen ja 2025 alkuvuoteen. Olisiko teidän erikoiskilpailussanne vaikka oma erikoislähtö suunnattu naisille? Jos haluatte kilpailunne yhdeksi osakilpailuksi, laittakaa viestiä naisvaliokunta@keilailu.fi

Lokakuulle on suunniteltu koulutustilaisuutta naisille. Paikkakunta tulee mahdollisesti olemaan Tampere tai Lahti, paikka ja ajankohta varmistuu myöhemmin.

Naisten valtakunnansarjoista on jäänyt joukkueita pois, lisää joukkueita kaivataan mukaan. Ilmoittautuminen on mahdollista heinäkuun loppuun asti.

Linkki ilmoittautumisiin

Naisvaliokunta toivottaa tervetulleeksi uusia innokkaita jäseniä mukaan toimintaan. Laita rohkeasti viestiä naisvaliokunnan sähköpostiin. Tervetuloa!

SKL:n naisvaliokunta