Aamuerässä radoille astelivat Sanna Oksanen, Jenni Heino ja Essi Pakarinen. 

Sanna oli tainnut saada jonkun ahaa-elämyksen, hän aloitti hienosti seitsemän jonolla. Lopulta sarjaan tuli 259. Essin sarjaksi tuli 199 kahdella tyhjällä. Jenni ei saanut kaatoja, lisäksi kaksi reikää ja sarjaksi vain 168. Yhteistulos kuitenkin 626.

Toinen sarja oli parempi, Jenni teki jo 191. Essikin paransi hienosti tehden 236. Sannalla peli kulkee, nyt tuli jo 246. Yhteistulosta 673 ja joukkue on eränsä kolmantena. Ruotsi jatkaa menoaan, ensimmäinen sarja oli 695 ja toinen 705. Toisena Tanskan Maria Bak Gerding, Sofie Kowalewski Rasmussen ja Camilla Keller noin 50 pistettä edellä meidän trioa.

Piritta Kantola oli antanut joukkueelle tavoitteeksi 720 viimeiseen sarjaan. Aika lähelle sitä päästiin, 694. Se riitti erän kakkossijaan, joka oli tavoite. Ruotsi on jo niin kaukana edellä, ettei ollut realistista sitä tavoitella. Essi teki kaatojonoa, jonka ikävästi rikkoi välissä tullut ykköskymppi. Mutta sarjaksi joka tapauksessa 244. Muut komppasivat hienosti, Jenni teki 217 ja Sanna 233. Sannan kolmen sarjan tulos mahtava 738.

– Tarpeeksi kun ottaa turpiinsa niin kyllä siitä sisuuntuu, puuskahti Sanna pelin jälkeen.

– Eilinen viimeinen sarja otettiin positiivisuuden kautta, pohdittiin mitä voidaan parantaa ja toteutettiin se. Nyt saadaan jännittää palkitaanko meidän taistelu, miettivät tytöt yhdessä.

Iltapäivällä pelaamassa nähdään Eliisa Hiltunen, Peppi Konsteri ja Ani Juntunen. Nyt on tiedossa tarvittavat lukemat. Eilisen kaltainen peli saattaa riittää, riippuu tietysti paljon mitä muut tekevät.

 

Livestream

Online scoring

Tulokset

Viralliset kisasivut

Kuvat ja teksti: Tiina Viljakka