Suomen Keilailuliiton Tulevaisuuden ryhmän junioreista valittu joukkue matkustaa tulevana viikonloppuna Ruotsiin Eskilstunaan keilaamaan ystävyysottelua Ruotsin junioreita vastaan.

Vastaava ottelu kisattiin viime kesänä Suomessa Turussa ja tänä kesänä mennään siis vastavuoroisesti Ruotsiin. Joukkueet koostuvat alle 16-vuotiaista junioreista, jotka eivät ole vielä edustaneet maataan missään arvokisoissa. Kilpailumatkan tarkoituksena onkin valmistaa tulevaisuuden lupauksia arvokisojen peliformaatteihin, sääntöihin, pelitilanteisiin ja tunnelmaan pienimuotoisemmassa ystävyysottelussa. Ruotsin kanssa on sovittu, että kisaan saa nimetä 4 keilapalloa ja pallon pinnan muuttaminen on sallittu vain harjoittelun/lämmittelyheittojen aikana mutta ei sen jälkeen.

Joukkue matkustaa Ruotsiin torstaina 13.6. yölaivalla Turusta. Perjantaina aikataulussa on harjoittelu ja tutustuminen keilahalliin, kaupunkiin ja Ruotsin joukkueeseen. Lauantaina keilataan pari- ja joukkuekilpailu. Sunnuntaina keilataan single ja Masters-finaalit. Mukaan lähtee myös perheitä kannustamaan joukkueita.

Kilpailuja on mahdollista seurata myös online scoringista.

Online scoring

Suomen joukkue:

Tytöt:

Lila Ahlfors, GB, Vantaa

Anni Javanainen, GH, Rauma

Roosa Kivioja, TKK, Tampere

Neea Pöllänen, Mainarit, Varkaus

Pojat:

Santtu Kaarlela, Jämi, Keminmaa

Kasper Koivunen, Ratavaltiaat, Ylöjärvi

Luukas Luostarinen, Lucky Strikers, Helsinki

Joel Vesanen, Eleven Vantaa

Valmentajina toimii: Reija Lundén ja Heidi Manninen

 

Kilpailujen aikataulu:

Lauantai 15.6. (ajat Suomen aikaa)

10:30 Avajaiset

11-14 Doubles 6 sarjaa

15:30-18 Team 4 sarjaa

18:00 Team finaali

Sunnuntai 16.6.

10:30 Single 6 sarjaa

14:15 Masters semifinaali ja finaali

Palkintojen jako

 

Teksti: Reija Lundén