Tiukaksi meni.

Viimeiseen sarjaan Peppi Konsteri ja Ani Juntunen joutuivat tekemään ison tuloksen päästäkseen neljän joukkoon. Sen he tekivät eli 462, mutta hollantilaiset paukuttivat vielä suuremman luvun 471 näyttöön ja menivät ohi. Sijoitus erässä kolmas, edelle keilanneet Saksa ja Hollanti menivät pudotuspeleihin. Eroa jäi lopulta 18 pistettä, sijoitus oli kuudes kun Tanskan pari mahtui väliin viidenneksi.

– Tuon puuttuvan pistemäärän olisi periaatteessa voinut saada mistä vain. Joko olisi paikannut paremmin tai pari keilaa olisi lähtenyt sopivaan kohtaan. Hyvä nousu siihen nähden että neljäs ja viides sarja oli aika vaikeita. Tänään oli erilaista, singlen pelistä ei ollut hyötyä tässä pelissä. Harmittaa paljon kun ei saatu edellisten kisojen pronssia kirkastettua, sanaili pettynyt Peppi.

Saksan pari Franziska Czech ja Sabrina Laub nakuttivat lukemat 450, 483, 462, 394, 440 ja 404. Yhteistuloksella 2633 he nappasivat kärkipaikan ja saavat semifinaalissa vastaansa neljänneksi sijoittuneen Hollannin Beaudine Krielen ja Denise Blankenzeen.

Jennin ja Eliisan lopullinen sijoitus oli kolmas ja he saavat semifinaaliin vastaansa kovan vastuksen naapurimaasta, singlessä mitalit napanneet Josefin Hermanssonin ja Nora Johanssonin. Semifinaali alkaa klo 15.30 Suomen aikaa ja finaali klo 16.15.

Livestream

Online scoring

Tulokset

Viralliset kisasivut

Kuvat ja teksti: Tiina Viljakka