Las Vegasissa on päättynyt USBC Senior Masters kisa. Tittelin ja 20 000 dollarin pääpotin nappasi itselleen Jon Rakoski. Rakoski voitti loppuottelussa Mike Baileyn 278-200.

Loppuottelussa Jon sai vastaansa Mike Baileyn. Ottelu alkoi hyvin molemmilla, kun Rakoski ja Bailey tekivät tuplat kahteen ensimmäiseen ruutuun. Baileylle tuli kolmanteen ruutuun 4-6-7-8-10 reikä eikä saanut paikattua sitä. Seitsemänteen ruutuun tuli jälleen 4-6-7-10 reikä eikä paikkaaminen onnistunut. Rakoski jatkoi oman tuplansa jälkeen vielä seitsemällä kaadolla lisää ysiruutuun asti. Kymppiruudussa kymppikeila jäi pystyyn minkä hän sai paikattua. Sen jälkeen kymppiruudun viimeisessä ruudussa Rakoski sai otettua pois yhdeksän keilaa. Lopulta voittolukemat Rakoskille 278-200.

Muut pelaajat ketkä nähtiin pudotuspeleissä olivat Andres Gomez, John Janawicz ja Randy Weiss. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain kisasivat Gomez ja Bailey, Bailey voitti lukemin 242-236.

Toisessa ottelussa Bailey sai vastaansa Janawiczin. Ottelu oli tasaista miesten välillä, mutta Janawicz ei onnistunut voittamaan Baileya. Bailey voitti 277-267.

Semifinaaliottelussa Weissin ja Baileyn välinen ottelu oli suhteellisen tasaista, kun Weiss oli johtamassa ottelun loppupuolella. Kuitenkin Bailey ei antanut lopussa Weissille etulyöntiasemaa ja meni Weissin ohitse juuri ennen kymppiruutua. Ottelu päättyi Baileyn voittoon 269-218.

Mika Koivuniemen lopullinen sijoitus oli 7:s, Teemu Raatikaisen 143:s ja Timo Raatikaisen 61:n.

USBC Senior Masters kisan top 5 sijoitukset:

1. Jon Rakoski
2. Mike Bailey
3. Randy Weiss
4. John Janawicz
5. Andres Gomez

 

Teksti: Bertta Hartikka

Kilpailun lopulliset tulokset