Viimeisessä single erässä pelasivat Peppi Konsteri ja Ani Juntunen. 

Pepillä oli hyvä vauhti kahden sarjan jälkeen, tulosta oli 461. Kolmanteen sarjaan tuli vain 173, mutta kaksi seuraavaa antoivat Pepille vielä mahdollisuuden. Viimeiseen sarjaan piti tehdä kunnolla tulosta, mutta se alkoi seiskasta ohiheitolla. Perään tupla, paikko ja kaksi tyhjää. Sen jälkeen ei enää ollutkaan mahdollisuuksia. Tulosta kertyi lopulta 1286 ja singlen sija 8.

– Tilanteeseen nähden keilasin paremmin kuin odotin, kun on hieman flunssainen olo ja keilaa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Hyvin pysyi kokonaisuudessa kartalla, mutta huonoissa sarjoissa yritti keskittyä enemmän uretaaniheittoon mikä sekoitti omaa tekniikkaa. Vasemman puolen paikot oli vaikeampia kuin ajattelin. Jatkossa pitää keskittyä paikkoihin paremmin, muuten peli-idea pysyy varmaan samana.

Ani aloitti myös lupaavasti, kahden sarjan jälkeen 438 koossa. Kolmanteen sarjaan myöskin notkahdus ja tulosta 175. Kaksi seuraavaa jäivät myös alle parin, viimeisen sarjan 258 avulla tulosta tuli lopulta 1243.

– Turhia tyhjiä tuli tehtyä, ne veivät pisteitä. Kolmannessa sarjassa lähti vähän huonoja heittoja ja tehtiin muutoksia myöhässä. Sen jälkeen kaksi seuraavaa oli tavallaan ok, keilasin ihan hyvin mutta muutamat huonot heitot rankaisi enemmän ja katosi luotto omaan tekemiseen. Viimeinen sarja oli hyvä pelastus, samaa mitä vikassa sarjassa teki olisi voinut kokeilla jo aikaisemmin, mietiskeli Ani pelin jälkeen.

Kolmannesta erästä ei päässyt lopulta ketään finaalipeleihin. Tanskan Mika Glud Guldbaek oli lähes koko ajan neljän joukossa, kunnes viimeinen sarja tiputti hänet viidenneksi vain kuuden pisteen erolla neljänteen sijaan. Huonosti kävi myös Ruotsin Jenny Wengerille. Hänkin oli neljän joukossa ennen viimeistä sarjaa. Loppujono jäi uupumaan ja hänen sijoitus oli kuudes, 22 pistettä rajasta.

Semifinaalissa nähdään vastakkain kaksi ruotsalaista, Nora Johansson kohtaa Josefin Hermanssonin. Toisessa parissa kohtaavat Slovenian Eva Krafogel ja Saksan Franziska Czech. Semifinaali alkaa klo 15.45. Suomen aikaa ja finaali 16.30.

Livestreamia ei vielä ole saatavilla, olivat unohtaneet hoitaa jonkun lupa-asian kuntoon ja Youtube blokkaa lähetykset tällä hetkellä. Mahdollisesti tänään klo 13  alkaa lähetys, viimeistään huomenna lupasivat kuvaa. Online scoringin kautta voi seurata sarjoja.

Online scoring

Livestream

Tulokset

Viralliset kisasivut

Kuvat ja teksti: Tiina Viljakka