Keskiviikkona keilattiin USBC Senior Masters kisan toisen karsintakierroksen viiden sarjan blokki.

Ensimmäisenä radalla olivat aloittaneet B-ryhmä, johon kuului Teemu Raatikainen. Teemu jatkoi suhteellisen tasaista peliään keskiviikon kisoissa ja sai sarjoiksi 178, 258, 182, 203 ja 213 tuloksella 1034.

– Aamulla tuntui, että ollaan tultu uuteen halliin kun radat oli tosi hitaat. Ekassa sarjassa ei ollut oikein mitään tietoa mistä heitellään. Tokassa sarjassa tuli otettua uudet pelipaikat ja jäi vaan kaksi kymppi keilaa. Kolmas rata oli taas hankala ja kokeilin siinä vähän kaikkea. Neljännessä mentiin hallin ensimmäisille radoille ja ne oli tosi hitaat, mutta selvisin kuitenkin. Viidennessä sarjassa heitettiin sitten taas eri paikasta ja eri pallo, mutta jotenkin selvisin siitäkin, Teemu kertoi kisoistaan.

– Tulostaso alkoi putoamaan, koska linjan kautta oli vaikeampaa, päätti Teemu.

Seuraavaksi radoille pääsi C-ryhmä, jossa mukana Mika Koivuniemi. Mika aloitti kaksi ensimmäistä sarjaa hyvin sarjoin 247 ja 235. Kahdessa seuraavassa sarjat olivat 194 ja 190, mutta Mika sai vielä viimeiseen sarjaan taiottua sarjan 235. Tulosta toiseen päivään tuli 1101 ja Mika sai nostettua hyvin sijoitustaan ylöspäin.

Viimeisenä radalle pääsi vielä Timo Raatikainen, kuka on A-ryhmässä. Timokin jatkoi hyvin omaa peliään tasaisesti vielä keskiviikkona ja sai sarjarivin 239, 195, 184, 246 ja 190 tuloksella 1054. Kärkipaikalle oli noussut Brian Dennis tuloksella 1217.

Viimeinen ja kolmas karsintakierros keilataan tänään samalla aikataululla eli C-ryhmä aloittaa klo 18 Suomen aikaan (klo 8 paikallista). Heidän jälkeensä aloittaa A-ryhmä puoliltapäivin Suomen aikaan. Viimeisenä radoilla keilaavat B-ryhmä torstai-perjantain välisenä yönä kahdelta Suomen aikaan. Kisoja voi seurata live scoringin kautta.

 

Teksti: Bertta Hartikka

PBA:n kilpailusivut

Kilpailun aikataulu

Toisen karsintakierroksen tulokset

Live scoring