Lauantaina keilattiin USBC Super Senior Classicin kisan cashers’ round ja match play, jossa oli myös mukana suomalaisista Teemu Raatikainen.

52 pelaajaa sai jatkaa perjantain kisojen jälkeen lauantain jatkopeleihin. Teemu Raatikainen oli yksi heistä kuka sai jatkaa kisojaan lauantaille.

Teemu sai aloitettua neljä ensimmäistä sarjaa hyvin sarjoilla 244, 269, 235 ja 242. Kaksi viimeistä sarjaa eivät sitten menneet enää niin hyvin, kun sarjat olivat 168 ja 174. Valitettavasti Teemu ei päässyt enää jatkamaan kisoja match playhin, kun sinne selviytyivät 12 parasta pelaajaa. 18 sarjan jälkeen Teemu sai yhteistulokseksi 3968. Kärkipaikkaa pitää edelleen Jack Jurek tuloksella 4317.

– Pelit meni siihen nähden hyvin vaikka oli ollut huono olo yöllä, kertoi Teemu.

– Eka sarja oli ok, mutta toinen oli vielä parempi. Kolmannessa oli pientä taistelua ratojen kanssa, mutta selvittiin siitä. Neljäs oli myös ok, viidennessä mentiin reunaradoille ja ne oli tosi hitaat ja siinä meni oikeastaan saumat. Viimeisessä oli sitten vaan laskettelua, joten 35:s sija ihan ok, päätti Teemu kisoistaan.

Match playhin selviytyivät Jack Jurek, Pete McCordic, Lennie Boresch, Skip Pavone, James Campbell, Chris Warren, Bob Learn Jr, John Conroy, Michael Snow, Craig Miller, Butch Zdelar ja Robert Wiley. Heidät oli jaettu kahteen kuuden pelaajan ryhmään, jossa he keilasivat yhden kuuden sarjan. Näistä 12 keilaajasta ryhmäporraspeleihin pääsivät Campbell, Snow, Conroy, McCordic, Boresch ja Warren. Jurek ja Pavone etenevät suoraan porraspelien finaaliin.

Tänään alkaa ryhmäporraspelit klo 19 Suomen aikaa (klo 9 paikallista). Pelien jälkeen alkaa neljän parhaan keilaajan porraspelien finaalit iltayhdeksältä Suomen aikaa (klo 11 paikallista). Kisoja voi seurata BowlTV:n maksullisella kanavalla.

 

Teksti: Bertta Hartikka

PBA:n kilpailusivut

Cashers’ roundin tulokset

Match playn tulokset