Perjantaina keilattiin USBC Super Senior Classic kisan karsinnan toinen kierros Las Vegasin Sam’s Town keilahallissa. 52 pelaajaa jatkaa seuraaviin peleihin lauantaille.

Toisen kierroksen kuuden sarjan blokki keilattiin eilen, jossa mukana olivat suomalaismiehet Teemu ja Timo Raatikainen. Teemu keilasi hyvin kuuden sarjan blokkinsa sarjoilla 188, 221, 233, 234, 207 ja 222 yhteistuloksella 12 sarjan jälkeen 2636. Timolla oli flunssan parantelua vielä, mutta keilasi myös hyvin sarjat 202, 194, 246, 182, 178, 186 yhteistuloksella 2407. Kärkipaikalle nousi Jack Jurek yhteistuloksella 2915, kuka heitti myös neljänteen sarjaansa 300 pistettä.

– Eka sarja oli taas heikko, mutta toisessa rupesi vähän paranemaan. Kolmannesta oli tulossa hyvä, mutta solid seiska nastojen väliin pudotti tulosta. Neljäs meni ihan ok ja viidennessä oli suuria vaikeuksia, mutta niistä selvittiin. Kuude oli myös ok, radat oli lopussa tosi hitaita, mutta vielä pystyy pääsee jatkoon, kertoo Teemu kisojen jälkeen.

– Huomenna sitten lisää sarjoja, kun vielä ollaan mukana, päätti Teemu.

52 parasta pelaajaa jatkaa seuraavaksi cashers’ roundille, missä pelataan yksi kuuden sarjan blokki. Kierros alkaa tänään iltaseitsemältä Suomen aikaan. Sen jälkeen 12 keilaajaa jatkavat match playhin, missä pelataan myös yksi kuuden sarjan blokki, joka alkaa puolestaan lauantai-sunnuntai välisenä yönä yhdeltä. Siinä pelaajat jaetaan kahteen ryhmään ja lisäksi match playn aikana annetaan 30 bonuspistettä voitosta ja 15 bonuspistettä tasapelistä.

Kisoja voi seurata BowlTV:n maksullisella kanavalla.

 

Teksti: Bertta Hartikka

PBA:n kilpailusivut

Kilpailun tulokset toisen blokin jälkeen