Kegel Aalborg Internationalin on voittanut Ruotsin Robin Ilhammar. Ilhammar voitti loppuottelussa Norjan Mathias Ottingin lukemin 237-222. Kolmanneksi sijoittui Saksan Paul Purps, joka pronssiottelussa voitti Ruotsin Alexander Tigerstrandin 197-163.

Parhaana suomalaisena Niko Oksanen keilasi itsensä kahdentoista parhaan joukkoon kolmanteen finaalivaiheeseen. Hän oli myös ainoa suomalainen, joka eteni ensimmäisestä finaalivaiheesta jatkoon. Ensimmäisessä vaiheessa keilattiin viisi sarjaa, josta 12 parasta eteni jatkoon. Oksanen nappasi juuri sen viimeisen paikan tuloksellaan 1060.

Toisessa vaiheessa pelaajat jaettiin kolmeen kahdeksan pelaajan lohkoon ja kaikki keilasivat neljä sarjaa. Jokainen sarja pisteytettiin kahdeksasta yhteen ja aina sarjassa parhaan tuloksen tehnyt sai kahdeksan pistettä, huonoin yhden. Jokaisesta lohkosta neljä parasta eteni jatkoon. Oksanen otti jälleen lohkossaan viimeisen jatkopaikan keilaamalla tuloksen 856 ja sai 19 pistettä.

Kolmannessa vaiheessa pelaajat jaettiin kahteen kuuden pelaajan lohkoon, joista voittajat menisivät loppuotteluun ja kakkoset pronssiotteluun. He keilasivat kuusi sarjaa samalla pisteytystavalla, nyt pisteitä jaettiin vain kuudesta yhteen. Oksanen keilasi tuloksen 1285, mutta 21 pistettä ei riittänyt enää jatkopeleihin ja hän oli lohkonsa neljäs. Oksanen kommentoi päiväänsä:

-Aika lyhyitä steppejä oli aluksi, mutta lopussa tuli noustua hyvin ja tehtyä isommat kirisarjat kun tarvitsi. Kolmanteen vaiheeseen arvottiin lohkot niin aika pelimiesten lohkoon päädyin ja heti alkuun oli selvää, että isoja sarjoja tarvitaan. Ei oikein ollut riittävää reaktiota mutta keilaaminenkin olisi voinut olla parempaa. Pitkä päivä ja paljon tuli säädettyä heiton ja vauhdin kanssa, uretaanilla pelasin lähes koko kisan. Kokonaisuutena ihan jees 7. sija.

Lopulta loppukilpailuun pääsi yhteensä kahdeksan suomalaista, kun Rami Mukkula ja Karo Hilokoski raivasivat tiensä mukaan eilisestä semifinaalista. Mukkula keilasi neljän sarjan tuloksen 864 ja voitti sillä nuorten lohkon. Hilokoski oli lohkonsa kolmas tuloksella 843, mutta kun ainoastaan Ben Robinson keilasi häntä paremmin heistä, jotka eivät suoraan edenneet jatkoon, sai Hilokoski viimeisen paikan.

Ensimmäisessä loppukilpailuvaiheessa Mukkula jäi niukasti Oksasen taakse ja jäi pisteellä ulos jatkopaikasta tuloksellaan 1059. Hänen sijoituksensa kilpailussa oli 25. Karo Hilokoski oli heti Mukkulan jälkeen 26:s, Juho Rissanen 30:s, Osku Palermaa 31:nen, Juhani Tonteri 35:s, Tomas Käyhkö 37:s ja Leevi Saikkala 46:s.