Roth/Holman parikisan toinen karsintablokki on puolivälissä, B-erä on osansa tehnyt 42 jalkaa pitkällä Marshall Holman-hoidolla. Osku Palermaa ja Kim Bolleby aloittivat todella komeasti 267+258 ja he hyppäsivät monta sijaa ylöspäin. Tomas Käyhkö veti 248, mutta Dallas Leongilla oli edelleen hankaluuksia, vain 192. Toiseen sarjaan tyssäsi käytännössä Oskun ja Kimin haave finaalista, kun he saivat yhteensä vain 372. Tomas/Dallas pari teki kunnon sarjan 468, mutta edes sillä ei sijoitus juuri parantunut, kun ympärillä muut pelasivat vähintään yhtä kovaa. Kolmanteen ja neljänteen kaikki neljä keilasivat hyvin, mutta ei tarpeeksi hyvin, ja kun viidenteen jäätiin porukalla alle parin, vain Tomas sai 201, oli homma paketissa. Viimeiseen sarjaan Käyhkö/Leong keilasivat itselleen hyvän mielen sarjoin 244/227. Käyhkön kuusi sarjaa antoi tulosta 1381 (keskiarvo 230) ja siihen voi kyllä olla aivan tyytyväinen. Leongin lukema oli 1330 (222). Yhteensä kaksikko keilasi 24 sarjaa keskiarvolla 225, joka antaa B-erässä sijaluvun 15 ja kun jatkoon menee kaikkiaan 12 paria, on heidän kisansa keilattu. Palermaa sai viimeiseen sarjaan yhden tuplan tuella vain 179 ja koko päivän kuuteen 1291 (215). Bollebyn lopetus oli 205 ja yhteistulos 1304 (217). Kahteen mieheen he keilasivat 222-tahtia ja sijoittuivat erässä riville 18.

Ykköspaikalla tässä erässä ovat Sean Rash ja Matt Ogle, joiden tulos on 5740 (239). Matt Kuba ja Michael Davidson jäivät 75 pistettä. Matemaattisesti viimeisellä jatkopaikalla, siis kuudentena jos A-erä vie toiset kuusi paikkaa, ovat muutaman vuoden takaiset mestarit Kyle Troup ja Jesper Svensson. Hallitsevat mestarit EJ Tackett ja Marshall Kent epäonnistuivat, niin voi todella sanoa, toisena päivänä. Tackett keilasi vain 1251 (209), mikä on yli 300 pistettä vähemmän, kuin eilen, siis 50 pistettä sarjaa kohti. Kentin lukema tänään oli sentään 1405 (234), mutta kaverusten yhteistulos antaa tässä vaiheessa kahdeksannen sijan ja se jättänee heidät round robinin ulkopuolelle. Tämä on tietenkin teoriaa, joten odotellaan aamuyölle, kunnes A-erän miehet ovat oman osansa hoitaneet. Siinä erässä ovat mukana Santtu Tahvanainen ja Sean Lavery-Spahr, jotka olivat ensimmäisen osion jälkeen hyvin sijoittuneina.