Suomen Keilailuliitto on käynnistänyt Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan johdolla aluevalmennustoimintaa. Toiminta pyörii yhteensä seitsemällä alueella ympäri Suomen ja tavoittaa jo tälläkin hetkellä useita kymmeniä keilailusta kiinnostuneita lapsia ja nuoria. Nyt etsimme toista valmentamisesta ja ohjaamisesta kiinnostunutta henkilöä nuorisotoiminnassaan kasvavalle Pohjanmaan alueelle!

Aluevalmentajan tehtävänä on muodostaa aluevalmennusryhmä omalle alueelleen, johon kuuluu 8-10 nuorta (U23). Aluevalmennusryhmäläiset eivät voi kuulua jo esim. Tulevaisuuden ryhmään tai maajoukkueryhmiin (ml. seurantaryhmä), vaan ryhmäläisiä etsitään ensisijaisesti mm. alueen keilakouluista muiden alueen valmentajien yhteistyöllä.

Kauden aikana aluevalmentaja organisoi ryhmälleen kaksi leiripäivää, joihin kerrotaan suuntaa antavat raamit SKL:n tukiryhmän toimesta. Lisäksi aluevalmentajan yhteystiedot laitetaan SKL:n nettisivuille ja hänen toivotaan olevan avoin yhteyshenkilö alueen nuorten keilailun harrastamista koskevissa kysymyksissä. Leiripäivien järjestämisestä maksetaan pieni korvaus sekä matkoista aiheutuvat kilometrikorvaukset.

Mikäli koet olevasi avoin, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen sekä nuoriso- ja keilailuvalmennustoiminnasta kiinnostunut henkilö, olet juuri se tyyppi, jota etsimme! Avuksesi tehtävään saat muiden aluevalmentajien lisäksi SKL:n aluevalmennukseen keskittyvän tukitiimin, johon kuuluvat koulutuskoordinaattori Heli Turja sekä Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan jäsen Simo Uosukainen. Aluevalmentajaksi hakemisen kynnysehtona on suoritettu keilailun ohjaajakoulutus. Mikäli kuitenkin koet innokkuutta tehtävään, mutta kurssi sinulta vielä puuttuu, järjestetään sen toteutus tarvittaessa sinulle henkilökohtaisesti ennen tehtävän alkamista!

Hae mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Aluevalmentajana pääset mukaan aktiiviseen valmentajaporukkaan, jossa on mahdollisuus hankkia uusia kokemuksia ja kouluttautua mm. yhteisten koulutusten muodossa. Korostamme, että hakijan kannalta on koulutuksen sijaan pääroolissa innostus ja halu kehittää suomalaista nuorisokeilailua. Tuen ja mahdollisuuden kehittyä valmentajana saat muilta valmentajilta ja SKL:n tukitiimiltä!

 

Yhteydenotot:

Simo Uosukainen / simo.uosukainen(at)keilailu.fi