Ballmaster Openin iltaerässä tulostaso nousi korkealle. Matkan varrella syntyi hyviä sarjoja, ei toki kolmesatasta, vaikka pari kertaa lähelle päästiinkin. Matkan varrella näytti siltä, että 1400 päälle menisi useampikin keilaaja. Loppua kohti sitten tahti hiljeni ja lopulta tuon rajan ylitti vain kaksi miestä, Petteri Salonen ja Tomas Käyhkö. Salonen teki parhaat pisteet, 1422. Matkalla syntyi myös erän paras sarja, 286. Käyhkön pisteet olivat 1407. Tomaksen peli oli tosi tasainen, kaikki kuusi sarjaa sopivat välille 223-244. Nämä molemmat tulokset riittävät loppukilpailupaikkaan.

Leevi Saikkala keilasi hyvin, mutta se viimeinen rutistus jäi tällä kertaa tekemättä. 1369 on hiinä ja hiinä finaalipaikan suhteen. Jesse Kalliolle tuli pari heikompaa sarjaa väliin ja kirisarja 255 ei riittänyt kuin lukemaan 1355. Sanna Oksanen keikkui kärkisijoilla koko erän ajan. Viimeinen sarja ei kuitenkaan antanut tarpeeksi pisteitä ja tulos 1353 ei kyllä piisaa jatkoon.

Petteri Salonen jutusteli mukavia pelin jälkeen:

  • Kolmas pelini tämä oli, edelliset olivat 1305 ja 1250 suunnilleen. Tämä peli alkoi samaan tahtiin, kuin aiemmat, hyvin kuten nekin. Tänään keilasin paljon paremmin ja viisaammin nuo muutoshetket kolmos- ja nelossarjassa.
  • Ongelmani on vähäinen keilaaminen viime aikoina, mutta kyllä tämä riittää. En todennäköisesti tule enää pelaamaan ennen loppukilpailua. Ennen sitä lupaan siistiä partani, Petteri hymähti lopuksi.

 

Pekka Korpi

 

Tärkeimmät linkit Ballmaster Openiin liittyen ovat tässä:

Turnauksen kotisivut  
Tulossivu
Kilpailuerät  
Online scoring
Livelähetykset