Ballmaster Openin yhdeksäs erä oli pyhitetty veteraanikeilaajille, mutta mukaan mahtui myös nuorempia, jotka lopulta sitten tekivät parhaat tulokset. Tuore Vuoden Keilaaja Peppi Konsteri. Hän veteli koko lavan parhaat lukemat puhtaallakin, 1344, ja tasoituksin siitä syntyi mukavat 1392, jonka pitäisi piisata loppukilpailuun. Kaaron Salomaa aloitti ja lopetti sarjalla 258, ja sai kuuteen yhteensä 1334, mikä on jatkopaikan suhteen huomattavasti heikommalla. Nuorisokaartia tulosluetteloon alkupäässä jatkoivat sitten Jesse Kallio, Tomas Käyhkö ja Roosa Lundén.

Varsinaiset päähenkilöt, veteraanit, jäivät tällä kertaa alle 1300 rajan. Jouko Kuossari veteli tämän osaston parhaat pisteet 1282. Hän pääsi erän päätteeksi valokuvaan kantelemaan uutta keilapalloa. Toiseksi veteraanikisassa pelasi seurakaveri Teemu Raatikainen, 1219. Teemulla oli niin kiire, että hän ei ehtinyt jäädä palkintojenjakoon lainkaan. Kolmas koukkupolvi palkinnoilla oli Pekka Lundström pistein 1188.

Peppi Konsteri oli kovin tyytyväisen tuntuinen pelinsä jälkeen.

– Tämä oli kolmas yritykseni, kahdella edellisellä on molemmilla tullut 1298 ja nyt parani melkein sadalla pisteellä.

– Hyvä fiilis on pelin jälkeen, tämä kun oli oikea taistelupeli. Ratakohtaiset erot olivat isoja, joten koko ajan joutui olemaan hereillä, muutoksia joutui tekemään vähän väliä.

– Toivottavasti tämä tulos piisaa hajapaikoille. Oman tuurini tuntien, olen kuitenkin ekana pihalla, Peppi puuskahti.

– Lauantaina tulen vielä aamuerän pelaamaan, jotta näkee millaiseksi kelit ovat menneet, kun muu maailma tulee paikalle, Peppi päätti.

 

Jouko Kuossari ei ollut oikein tyytyväinen peliinsä hyvästä lukemasta huolimatta.

– Olisi pitänyt olla kiiltävä voimakas pallo, nyt otti liikaa kiinni matkalla.

– Onhan meillä kauhea ero noihin nuoriin. Pepin heittoa kun katseli, hän teki niin vaivattomasti hyvää rullaa ja voimakasta koukkua, Jokke ihasteli nykyistä keilaajapolvea.

 

Pekka Korpi

Tärkeimmät linkit Ballmaster Openiin liittyen ovat tässä:

Turnauksen kotisivut  
Tulossivu
Kilpailuerät  
Online scoring
Livelähetykset